torsdag 27. august 2009

L'oreal Telescopic Explosion


Jeg har ventet og ventet på denne maskaraen, var spent på denne type børste, men samtidig skesptisk og hadde derfor ikke lyst til å bruke penger på Givenchys Phenomen' Eyes.
Først; resultatet: Stort pluss for en virkelig svart farge! Vippene ble også virkelig lange, her ble jeg positivt overrasket. Like lange som jeg får til med min kjære Oscillation, men dessverre, der slutter all likhet.
Med en slik børste som Telescopic Explosion har, er man nødt til å påføre flere lag, man får jo bare dekket litt av gangen. Men, ved å påføre flere lag klumper vippene. Not good. Man må virkelig bruke tid med påføringen for å få et pent resultat og det har jeg bare ikke tålmodighet til. Mulig jeg er blitt lat etter langvarig bruk av Oscillation :) Jeg synes heller ikke at børsten gjorde det noe lettere å få med seg alle vippene, som jo meningen med børsten er. er det egentlig vanskelig å få maskara på selv de minste vippene med vanlig maskara?
Maskaraen har også en utrolig dårlig holdbarhet, drysser etter kun et par timer.
Men, den vaskes lett av uten gnikking og gnuing.

Næ, anbefales ikke!

Resultatet

1 kommentar:

Shamini sa...

Tusen takk for anmeldelse! Jeg sto og kikket på denne for ikke mange dager siden, men det ble til at jeg lot den ligge igjen. Da vet jeg at jeg ikke skal prøve den! :)