fredag 28. august 2009

Trend - lårhøye støvletter


Emilio Pucci, Rodarte


Kanskje fremdeles litt varmt for støvletter - men når høsten kommer for fullt er det de lårhøye støvlettene som gjelder!
Jeg synes de lårhøye støvlene er knalltøffe, og skal definitivt skaffe meg et par.

Men, det er utrolig lett å trå feil, og ende med å se ut billig ut. Tenker du Julia Roberts i Pretty woman når du tenker på lårhøyestøvletter, tenker du med andre ord helt feil!

Materialvalget er her viktig; unngå lakk og gå heller for matt lær eller mokka. Svarte støvletter er lettest å kombinere, men mokka i forskjellige farger er også utrolig tøfft. Hold deg unna tykke hæler og platå, og gå for en mer classy utførelse.

Ikke bruk støvlene istedet for bukser eller leggings, og ikke velg ditt korteste skjørt til de. Velger du bukser må de være skinny. De lårhøye støvlene er et blikkfang i seg selv, derfor kan du med fordel holde resten av antrekket enkelt. Skinny jeans, leggings, en enkel topp og boyfriendjakke er sikre kort. Velger du kjole, velg gjerne en ledig modell med lange ermer.

For oss som er litt lave er det viktig å prøve å skape en lang siluett. Det kan du gjøre ved å bruke samme eller lignende farge på hele antrekket for å unngå at støvlene bryter for mye med resten av klærne og får bena til å se enda kortere ut. Bruk heller forskjellige stoffer og struktur for å skape en interessant antrekk. Bruk lengre overdeler og boyfriendjakker for å gi siluetten ytterligere lengde og får å fremheve bena.

Det er om å gjøre å få de lårhøye støvlene til å se classy ut, og de kan godt være sexy, bare ikke på feil måte..

Hvor høyt tør du å gå?


Marc Jacobs, Lois Vuitton

Ingen kommentarer: