mandag 24. august 2009

Biosilk Silk TherapyDette er et absolutt må-ha produkt!

Produktet lover å beskytte og behandle håret med silkeproteiner og B- og E-vitaminer. Den skal gi fukt til håret og reparere slitte hårtupper. Den skal også gi glans og skal inneholde UVfilter.

Biosilk Silk Therapy har en oljet konsistens og er veldig drøy i bruk. Lukter mildt og godt. Den kan brukes både i tørt og vått hår. Jeg bruker den kun i tørt hår, over hele håret, eller kun på tuppene hvis de er problemet, da jeg allerede har gode varmebeskyttende produkter som jeg bruker i vått hår. Den gir en fin glans uten at håret virker fett - vel å merke hvis du bruker moderate mengder! Som sagt, den er drøy i bruk. Hår blir mykt og medgjørlig og slitte hårtupper trekker til seg silkedråpene slik at de både ser og kjennes mindre tørre ut. Den roer ned flyvehår og friss og får håret til å se sunt og friskt ut.
Biosilk reparerer selvfølgelig ikke slitte og splittede hårtupper, det kan ingen produkt uansett hvor mye den lover det. Tørre og splittede hårtupper blir kun borte ved å stusse de! Men, den gir næring og fuktighet og kan på den måten bidra til å forebygge slitte og splittede tupper.

Biosilk Silk Threatment vil nok passe alle hårtyper da den ikke tyngder håret, håret mitt ser friskt og sunt ut også de påfølgende dagene.

Minus: Silk Therapy inneholder alkohol, noe som i utgangspunktet virker utørrende på hår, men Silk Therapy virker som beskrevet helt motsatt, de nærende og fuktgivende ingrediensene i Silk Therapy gjør mer enn opp for effekten alkoholen måtte ha.
Produktet gir ikke noe hold, den er kun ment som behandlende.


Anbefales!

2 kommentarer:

Christina sa...

jeg elsker denne silkeoljen! det er det beste produktet jeg noen gang har prøvd, og håret mitt er nå helt avhengig :)

All That Glam sa...

Jeg forstår hvorfor ;) Ser ut som om jeg også lett kan utvikle en avhengighet her...