onsdag 27. oktober 2010

YSL Touche Éclat Radiant Touch

YSLs Touche Éclat Radiant Touche har fantes i flere år, og er for kultprodukt å regne. Med rette, man skal nemlig lete lenge et produkt som gjør så mye for utseendet.

Feilaktig blir Touche Éclat tatt for å være concealer, og bruker du den som dét blir du kanskje skuffet, selv om det fungerer det også om du ikke er spesielt plaget med mørke ringer under øynene. Kviser vil du ikke få dekket, selv om de vil nok bli mindre synlige. formulaen er faktisk ment å være  transparent for å kunne brukes også som touche up og over sminke uten å ødelegge denne. Nei, Touche Éclat er mer en highlighter, den inneholder lysreflekterende partikler, slik at når lys treffer ansiktet ditt vil det bli reflektert tilbake og på den måten virke lysnende på huden.

Konsistensen er kremet, den blendes lett i huden og virker fuktighetsgivende. Den kommer i penn/pensel form, som du ser på bildet, og det er en liten knapp på enden som man trykker på for å få ut produkt. Vanligvis doserer slike penner ut altfor mye produkt, men denne prosjonerer ut perfekt!

Den brukes hovedsaklig under øynene og for å freshe opp andre områder i ansikt som ser slitne og dratte ut, som feks linjer som blir markerte når du er sliten, nesekroken, øyekrokene for å dekke skygger, under øyebryn, amorbuenosv. Jeg er blitt fullstendig avhengig av Touche Éclat og det er blitt min rednign på dager da jeg er sliten eller hatt fått dårlig søvn, jeg ser med en gang mer våken og fresh ut etter påføring.

Jeg har min i fargen 2, Luminous Ivory, som jeg synes matcher meg best, men er du i tvil kan du først prøve nr 1, som skal være universal og passe alle.

Herligheten koster 300 kr og varer i evigheter, det er vel å regne for et røverkjøp?

3 kommentarer:

linda-mari sa...

Jeg må bruke denne hver dag:)

All That Glam sa...

Jeg også! Fullstendig avhengig!

hairstyler sa...

Where can I buy the GHD Hair Straightenershttp://www.ghdstraightenerbuy.com