lørdag 23. oktober 2010

RevitaLash

Jeg var lenge i tvil på om jeg skulle teste denne eller ikke. Dette pga alle bivirkningene jeg leste om. Men, forfengeligheten tok overhånd og min tube er nå snart tom. Jeg startet å bruke RevitaLash for 5 mdr siden. Jeg har brukt det på både øvre og nedre vipper, samt øyebryn, da jeg på starttidspunkt sparte til fyldigere bryn.

Ingredienser: vann, natriumklorid, pantenol, sitrussyre, fenoksyetanol, klorfenesin, dinatrium fosfat, trifluoromethyl dechloro ethylprostenolamid og karboxymehyl cellulose. Det er klorfenesin, dinatrium fosfat og trifuoromethyl dechloro ethylprostenolamid som er de aktive ingrediensene som sørger for at vippene vokser seg lengre og tykkere.

RevitaLash har vært mye omdiskutert, mye av grunnen fordi de tidligere brukte bimatoprost, et middel som er svært effektivt som vippeforlenger, men også samme ingrediens som brukes i Lumigan, et middel som brukes for å senke trykket i øyet ved grønn stær. Denne ingrediensen er imidlertid fjernet fra RevitaLash. Det er likevel mange som likevel mener at det følger mange bivirkninger ved bruk av RevitaLash som: misfarging av iris, misfarging av hud, svie, kløe, tøøre og røde øyne ol. revitaLash selv hevder (selvfølgelig) at ved riktig bruk (det skal jo ikke brukes i øyet) er det trygt.


Den første måneden merket jeg ikke noe resultater. Men siden jeg hadde lest at det kunne ta en måned eller to før man ser resultat, forsatte jeg pliktfyldig med påføringen hver kveld. Etter kanskje 3 til uker uker oppdaget jeg først at øyebrynene faktisk ble fyldigere. Jeg har tidligere prøvd å spare til fyldigere bryn, uten at resultatet ble særlig vellykket. År med overplukk hadde ført til at visse områder forble hårløse. Og på disse områdene vokste det nå igjen øyebryn. Nå har jeg, det jeg mener er ganske så fine øyebryn selv, og er så glad!

Vippene virket også lengre, først trodde jeg det var innbilding, ønsketenking, for med først en måned med påføring uten å se noe resultat begynte jeg å miste troen og bli litt skeptisk. Etter ytterliger noen uker kunne jeg virkelig se forskjell. Og da folk begynte å spørre etter hvilken maskara jeg brukte som gjorde vippene så veldig lange for å så etter en liten stund til få kommentarene oi, har du fått deg vippeextensions, å, hvilken fryd! Spesielt siden jeg kunne svare: Nei, det er mine vipper (de er jo det!). Vippene er også tykkere, eller flere. Men det er lengden som er det mest merkbare. Jeg mener, de underste vippene mine er like lange som de flestes øvre vipper… Et vidunder! Vippene har også blitt naturlig buet. Selv om jeg aldri har hatt helt rette vipper, var likevel vippetang tidligere nie jeg ikke kunne unnvære. Nå er det måneder siden jeg har brukt det! jeg bruker fremdeles maskara, det er noe jeg virkelig ikke tror jeg kunne unnlatt om jeg så hadde hatt meterlange vipper. men jeg må nå bruke lenger tid på morgenen til påføring av denne, da jeg må være veldig forsiktig for å unngå søl. Vippene er blitt såpass lange at påføring av maskara er blitt vanskelig, jeg kan ikke blunke før det er helt tørt…

Er det bare fryd og gammen? Spesielt skeptisk var jeg til ryktet om misfarging av iris. Jeg har grønne øyne og ville aldri byttet mot noen annen farge. Så jeg var klar til å droppe bambivipene så fort jeg oppdaget noe tegn til misfarging her. Heldigvis har jeg ikke sett noe til det. Jeg har ikke opplevd noe rart med synet, heller ikke svie eller kløe. Det hele har gått ganske smertefritt for seg. Jeg har vært uheldig og fått produkt i øyne grunnet en ustø hånd, og ja, det sved. Men så vil nesten hva som helst man får i øyet.
Et bivirkning har jeg opplevd og det er misfarging av hud i øvre og nedre vippekant. Jeg har en liten brunlig flekk både oppe og nede, men den er så veldig liten og så svak at det seriøst kun er jeg som ser om jeg virkelig legger godviljen til. Det kan jeg leve med.

De to siste månedene har jeg vært litt slapp med å huske å påføre Revitalash, påføringen har vært veldig sporadisk. Vippene er fremdeles lange, men noe kortere. revitaLash er med andre ord et produkt som krever kontinuerlig bruk.

4.1 ml skal vare i 6 mdr. Jeg kjøpte min tube på Eleven.se til 1200 kr, så dette er dyre saker. Men når jeg tenker på hvor dyre extensions er, og hvor kort de varer, er kanskje det ikke så dyrt likevel? Og resultatet gjør det absolutt verdt det! til min store glede har jeg nå funnet ut at Strawberrynet har begynt å føre samme størrelse til 849 kr, ganske så mye billigere.

Ingen kommentarer: