tirsdag 15. juni 2010

Tikei Finishing Veil Glow


Tikei lover med sin Finishing Veil Glow å matte ned huden samtidig som det gir en lett, naturlig glød.

Konsistensen er på dette pudderet er silkemykt, det er lett å påføre og blir ikke kakete og fordeler seg jevnt over huden uten å legge seg i alle kriker og kroker og på den måte fremheve de, slik som primeren av samme merke gjorde.

Mica sørger for en jevn finish, mens rispudder sørger for matthet. Den matter ned huden lett med en gang, men holder ikke hele dagen, slik at gjentatt påføring er nødvendig for å holde huden matt hele dagen. Rispudder er absolutt et mye bedre valg for å matte ned huden enn silica (i primeren) for de som har en tendens til tørr hud. Selv om silica kanskje matter ned mer effektivt, tørker det lett ut huden. Rispudder er mildere og gir en mer naturlig resultat.

Titanium Dioxide gir glød, og i dette pudderet er det absolutt en veldig lett og naturlig glød som gies. Kan fint brukes som hverdagssminke. I tillegg er titanum Dioxide en godsolblokker, slik at selv om ikke dette pudderet reklamerer med å ha solfaktor, sørger ingrediensene likevel for en lett solbeskyttelse.

Alt i alt en god Finishing Veil!

Ingen kommentarer: