mandag 11. januar 2010

GHD iv styler


Etter min gamle glattejern eksploderte (!) måtte jeg skaffe meg en ny. Jeg hadde hørt mye om GHD iv styler, og hadde lenge hatt lyst på den, men en pris til nærmere 2000kr stoppet meg.
Et virkelig bra glattejern er imidlertid vanskelig å finne, og mitt tykke, litt uregjerlig hår krever en virkelig bra en. På feelunique fant jeg iv styleren til halve prisen enn her i Norge, og siden de betaler frakt og tilbakebetaler toll og moms var saken grei!

Dette glattejernet er beregnet til langt hår, og er også veldig bra på tykt hår. Dette er virkelig det beste glattejernetjeg har prøvd.

Den blir riktig varm, noe som bidrar til kjappe resultater. Man trenger ikke å dra jernet gjennom håret mer en gang for at det skal bli glatt og resultatet holder selv i litt fuktig vær.
Keramiske plater er et must for å ikke slite for mye på håret, samtidig som det gir glans til håret og reduserer statisk hår. Jernet har også rund trommel, slik at det er enkelt å lage vipp, krøller og volum i håret. Jeg har også tidligere opplevd at glattejern ofte lugger litt, og opplever ikke det med denne.

Jeg likte godt at det var så enkelt å lage krøll med glattejernet, man ganske enkelt setter jernet i håret, vrir jernet 180 grader og drar det gjennom håret. Så vil jeg ha litt fall i håret, er det gjort i samme håndvending som jeg glatter det! Supert!

Noen vil kanskje synes at det at man ikke kan stille på varmen er negativt, jeg trenger den så varm som mulig for å få et godt resultat, så jeg har ikke behov for akkuratt den funksjonen.
Den varmes opp i løpet av 30 sek,genialt! Og har i tillegg en sleepfunksjon som gjør at den slår seg av etter 30 minutter (en funskjon jeg allerede har blitt veldig glad for...)

Et minus er at den blir veldig varm utenpå. Det hadde helt klart vært enda enklere å jobbe med om man også kunne holdt på selve jernet utenpå.

Anbefales!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! ser at du har bestilt ghd styleren fra feelunique, kunne du fortalt hvor mye du fikk i toll for den og hvor lang tid det tok for å motta den? Har bestilt min for over tre uker siden, men har enda ikke dukket opp:( takk for svar på forhånd

All That Glam sa...

Det tok vel en 3-4 uker tror jeg, og mener jeg betalte 350 i toll og mva, men du vet, tar du bilde av kvitteringen du får når du har hentet pakken, og sender til feelunique får du jo tilbake det du betaler i toll...

Anonym sa...

Så det er bare å kopiere kvitteringen, sende den til feelunique.com, så overfører de pengene til deg? :-)

Anonym sa...

TUSEN takk for tipset!! Jeg har hatt så lyst på denne,men har ventet av samme grunn som deg ;)

Linda

Anonym sa...

Hvorfor får man igjen pengene når man sender inn kvitteringen egentlig?
Står jo på siden deres at evt. avgifter i sitt eget land må man betale selv..?

All That Glam sa...

hvorfor man får igjen pengene? Det må du nesten spørre dem selv om... Jeg for min del er glad jeg får de igjen.