mandag 7. september 2009

Decleor Tonifying Lotion

Jeg trodde en liten stund jeg testet Matifying Lotion ( jeg har tydeligvis bestilt feil og ikke tenkt overat det var et annet produkt jeg hadde...) Like greit, jeg trengte likevel en tonic, selv om jeg gjerne ville prøve en som mattet ned T-sonen. Det gjorde jo ikke denne, derfor ble jeg litt lettet over at jeg hadde feil produkt, så har jeg håp om at Matifying virker likevel :)

Decleor Tonifying Lotion har en mild og fresh duft, og kjennes også mild og oppfriskende mot huden (påføres med en bomullspad fuktet med lotion).
Dette er et produkt for normal hud, men skal kunne brukes av alle, da den ikke tørker ut huden og er såpass mild (med mindre du reagerer på parymerte produkter...)
Jeg har egentlig ingenting negativt å si om dette produktet, den gjør jobben sin, hverken mer eller mindre.

Jeg blir stadig overrasket av hvor billig det er på Strawberrynet, rundt 200lappen for 400 ml!

2 kommentarer:

Shamini sa...

Nå vet jeg ikke om dette omhandler spesifikke merker, men jeg har lest på forskjellige utenlandske forum at enkelte har fått fake produkter fra StrawberryNET - og det syns jeg egentlig er ganske betenkelig?

Vet du noe om dette, siden du handler der?

All That Glam sa...

Jeg har aldri fått noen fake produkter. Men det jeg vet er at man kan få gamle produkter, så jeg sjekker datoen. Har aldri fått noen utgåtte produkter heller, men jeg har alltid likt servicen deres, så jeg vil ikke tro det er noe problem å bytte om du skulle få det.
At det er gamle produkter her er vel ingen bombe, man får jo ofte tak i produkter som har gått ut av produksjon her...