onsdag 16. september 2009

Braun Satin Hair IONTEC

Brauns nye børste med ioner lover mykt, glanssfullt hår i tillegg til å ha en antistatisk effekt OG beskytte håret.
Nå har jeg prøvd denne lille fancy saken i litt over en uke og tror jeg begynner å like ionene :)

Selve børsten er god, en av de bedre faktisk. Jeg liker at den er grovkammet (skader mindre) og at "taggene" er lange, så får jeg børstet gjennom hele mitt tykke hår.

Børsten virker absolutt antistatisk, og det merker man allerede ved første børst. Mitt hår pleier ihvertfall å bli litt fluffy ved gjennombørsting og flyaways dukker opp momentant, noe jeg slipper med Satin Hair. Jeg fikk med en lue i pakken, som jeg tok på og gned og gned i hodet, for så børste håret med Satin Hair og statisiteten ble straks dempet (men! jeg får ikke lett veldig statisk hår) Likevel; et must til vinteren for å bekjempe luehår.

OG jeg har merket at jeg røyter mye mindre med denne børsten enn jeg gjorde med min gamle. Noe røyting blir det alltid, vi skal jo miste noe hår, men har du en dårlig børste som brekker hårstråene vil du se det på børsten... Jeg har ikke renset hårbørsten for hår under hele testperioden, og det er ikke mye på den. Bra!

Mykere hår? Tja...noe kanskje? Mer glansfullt hår? Jeg har dessverre ikke merket noe til det. Likevel en Satin Hair en vinner hos meg! Tommelen opp!

Pluss for at børstedelen kan taes av og vaskes!

PS! Står fast på at dette kan være årets julegave!

2 kommentarer:

Vibeke A sa...

Vil ha! Hvor får man tak i den og hvor mye koster herligheten???

All That Glam sa...

Den koster mellom 400 og 500. Expert vet jeg har den, og jeg vil tro Elkjøp og Vita også, men er ikke helt sikkert, jeg fikk jo min.