lørdag 15. august 2009

MD Formulations Face & Body Scrub


Nå har jeg brukt MD Formulations Face & Body Scrub en stund, og må si jeg er ganske fasinert...
Dette er en skrubb som skal kunne brukes både som ansikts- og kroppsskrubb, har en kremet konsistens, med små korn, samt glycolsyre som bidrar med en exfolierende effekt.
Første gang jeg brukte den på ansiktet, brukte jeg den på tørr hud, og den føltes veldig grov mot huden. Jeg ble litt skuffet, men neste gang prøvde jeg å bruke den på våt hud og skrubben føltes med en gang mye mildere. Resultatet er myk hud med ny glød. Jeg så faktisk resultat allerede etter første gang, og skrubben kan lett redde en dag da man føler seg grå og gusten i huden!
Mens den føltes litt for sterk mot ansiktet synes jeg den er altfor svak for kroppen. Jeg liker å virkelig kjenne at den skrubber, noe den ikke gjør. Det hjelper å bruke den på tørr hud og den gir en hel grei effekt, men når ikke helt til topps. Like greit kanskje, for jeg synes denne er for dyr til å brukes som kroppsskrubb.
Men, som sagt, til ansiktet; den absolutt beste hittil!

5 kommentarer:

Hilde Christina sa...

Elsker den!! Skrubben over alle skrubber :)

All That Glam sa...

Jeg er veldig fornøyd med denne selv, men kun til ansiktet!

Gro sa...

Synes jeg blir så tørr og stiv i "maska" etter å ha brukt den jeg. Synes også den virker litt for grovkornet for ansiktet, selv med mye vann. Men jeg har bare prøvd den et par ganger, så jeg skal gi den en sjanse!

All That Glam sa...

Jeg holder på å teste to fra Dermalogica, så følg med om du ikke er helt fornøyd med denne... Men mulig det tar litt tid, holder på med flytting og det tar tid! :)

Yvonne sa...

Hei, hvor får du tak i Md produkter?:)

Svar på min blogg, er så lett å glemme at jeg har spurt xD

www.Boblersprekker.blogg.no