mandag 27. juli 2009

Skooppbevaring


Aller helst ville jeg hatt mine fineste sko på utstilling i en fin litt shabby vitrineskap, men må nok bare innse det ikke blir plass til det. Må tenke praktisk her, for en gangs skyld, selv med all godvilje til greier jeg ikke å få mer inn i leiligheten...

Oppbevaring av sko er et evig problem, jeg vil ha de fremme, tilgjengelige. Men jeg vil heller ikke ha det rotet det gjerne følger med.

I mangel av shabby vitrineskap bruker jeg nå en enkel Billy bokhylle fra Ikea, da de er smale nok til å få plass nesten hvor som heslt, men likevel er de dype nok til at mine sko får plass (en str 37/38). En sko-hylle og skap tar jo fryktelig mye plass, og rommer egentlig svært få sko, med Billy har kan jeg også utnytte høyden. Dessverre, Billy er ikke tilstrekkelig, så jeg har windows-shoppet for litt alternativer.

Så jeg falt for Skohjulet fra Rakku Designs, tøft, tar lite plass og rommer 30 par sko. Perfekt, dersom det gjør at jeg kan ha 30 par sko stående fremme i ganger uten å bruke opp verdifulle kvadratmetere!


Jeg liker også skoeskene fra The Shobox Company. Gjennomsiktige i valgfri farge. At de er gjennomsiktige gjør det oversiktlig og eskene kan dessuten åpnes fra siden slik at stabling i høyden er mulig. Ikea har sin egen versjon, dog ikke fullt så stilige, men duger helt fint for de skoene som må overvintre eller tilbringe sommeren i loftboden.


Ellos har en smart løsning som utnytter plassen bak soveromsdøren, evt bak døren til garderoben. Smart og utrolig plassbesparende, men ikke veldig stilig med mindre du kan gjemme det i garderobeskapet.

Å bruke plassen under sengen til sko er også en smart løsning, men uaktuelt for meg, jeg vil glemme bort skoen som er under der, og de vil aldri bli brukt...

Har du smarte løsninger for oppbevaring av sko?

2 kommentarer:

Anniken sa...

Likte "hjulet" og oppbevaringen fra Ellos! Har sett en smart løsning fra Ikea, vurderer å kjøpe meg noe smart å oppbevare skoene mine i jeg også :- )

All That Glam sa...

Hvilken smart løsning så du på Ikea? Del!