torsdag 30. juli 2009

Kerastase Mousse Volumactive

Jeg bruker til vanlig Kerastases Resistance Ciment Thermique, varmebeskytter som gir næring og fukt til håret. Dessverre gir den ikke noe hold, men siden den beskytter så bra, nekter jeg å gi slipp på den. Så nå har jeg prøvd Kerastase Resistance Volumactive Mousse i tillegg for litt ekstra hold. Jeg har jo egentlig prøvd denne før , da frisøren min alltid bruker den på meg, også som tillegg til varmebeskyttelse. Jeg liker at den gir en så utrolig god hold uten at håret blir stivt av den grunn. Den har også en antistatisk effekt som kommer godt med om vinteren med luevær og tørt inneklima. Drøy i bruk, en liten håndfull holder i lange baner. Dette er opprinnelig et volumprodukt. Jeg vil ikke si jeg får veldig mye volum av den, men det er heller ikke det jeg er ute etter. Så, er du som meg, ute etter en nonsticky mousse som gir godt hold er denne absolutt en favoritt. Kjøper du fra Lookfantastic, er det under 200lappen, en god pris for en så drøy produkt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! En gang skrev du om Benefit - altså om et produkt fra merket. Jeg har kjempe lyst til å kjøpe en del produkter fordi innpakningen er så søt! Men, jeg har funnet dem online på siden dems og lurer på om det er mulighet til å kjøpe dem i en butikk? Altså vet du hvor man kan kjøpe benefit kosmetikk i Oslo? Kan du være så snill og svare meg viss du vet om det er mulig å kjøpe det her i Norge eller om man kun kan få takke i det gjennom internett? Ville vært til stor hjelp! :) Følger med på bloggen din ;) Klem S

All That Glam sa...

Benefit selges dessverre ikke i butikker i Norge, men du kan bestille fra lookfantastic...Kjempekos du følger bloggen! :)

Anonym sa...

Hei!
Super blog! :) Lurer på hvilken hårtype du har? Jeg er nysgjerrig på volum-moussen fra Kerastase og har selv nordisk, blondt hår.

All That Glam sa...

Jeg har selv tykt, krøllet og naturlig tørt hår. eg liker denne moussen spesielt fordi den gir god hold og bidrar til å holde håret glatt lenge ( bruker glattejern).