mandag 16. februar 2009

Md formulations facial cleanser


Md Formulations facial cleanser er en ny favoritt i badehylla.
Jeg har brukt den i over en måned nå er kjempefornøyd med den.

Md Formulations facial cleanser inneholder glykolsyre som har en exfolierende, rensende og hydrerende effekt på huden. Etter jeg startet å bruke denne merker jeg at huden min er mye mindre tørr og har mindre urenheter enn tidligere. Den har til og med hjulpet på kviser forårsaket av hormoner.

Den har en lotionkonsistens og kan føles litt oljete med en gang. Første gang jeg brukte den føltes ikke huden så ren, det føltes mer ut som om jeg hadde hatt på meg fuktighetskrem allerede, men nå synes jeg det bare er godt å ikke føle at huden blir tørr etter rens.

Den er drøy i bruk og brukes på tørr hud. Man maserer produktet på tørr hud, til produktet føles tørr på huden, skummer til med litt vann og skyller av. Glykolsyre skal ikke i nærheten av øynene, så man vil trenge en øyesminkefjerner i tillegg. Et minus med denne cleanseren er at den ikke er så god på å fjerne sminke og er dyr. Men resultatene er så bra at jeg går for denne uansett, og fjerner heller makeup på forhånd.

Md formulations facial cleanser er parfymefri og allergitestet, så den er perfekt for oss med sensitiv hud. Den kan prikke litt i begynnelse og gi litt rød hud, men jeg har faktisk ikke merket noe til dette.

Tommelen opp for denne!

I ettertid har jeg også supplert med Md formulations continuous renewal serum, review kommer!

6 kommentarer:

Mona Grønningen sa...

Hvor mye koster herligheten og hvor får man kjøpt den? Hvilken fuktighetskrem bruker du etterpå?

Mvh Mona
http://psstsladder.blogg.no

Bipbap sa...

Rens med glykolsyre er det beste jeg har brukt av rens. Md har jeg ikke prøvd, men lurte på å prøve den også. Jeg handler alt av hudpleie på Ebay, grisebillig :-)

All That Glam sa...

Mona: Jeg kjøpte den hos hudpleier på Majorstua og den kostet da rundt 400 kr, hvis jeg ikke husker feil. Men forstår det er mye billigere å få tak i på Ebay, uten at jeg har prøvd det (se kommentar til Bipbap).
Jeg bruker Continuous Renewal Serum fra Md Formulations og Babor Selection Ultimate Care cream etterpå.

Bibap: Er det noen spesiell du kjøper fra på Ebay du kan anbefale?

Bipbap sa...

Disse handler jeg mest fra, og de hm .. merker pakken som gave, og setter lav verdi utepå .. Pleier å minne dem på det på "message to seller" i betalings-prosedyren :-) Men ikke sikkert de har merkene du er ute etter da.

http://stores.ebay.com/Beauty-Within

http://stores.shop.ebay.co.uk/Popular-Beauty-Store__W0QQ_armrsZ1

http://stores.ebay.co.uk/The-Skin-Bar_W0QQssPageNameZstrkQ3amefsxQ3asstQQtZkm

Mari sa...

Heisann!

Bra logg du har her! Jeg bare lurte på hva du bruker for å fjerne sminken før du bruker denne rensen? Bare vann eller noen spesielle produkter?

All That Glam sa...

Jeg bruker Dermalogica PreCleanse før rensen!