tirsdag 17. februar 2009

Md formulations continuous renewal serum


Da Md formulations facial cleanser fungerte så bra for meg, prøvde jeg meg også på Md formulation renewal serum ( sensitive skin formula).

Dette er litt av noen produkter!

Produktet skal virke eksfolierende, virke celleforyngrende og rensende grunnet glykolsyreinnholdet. Jeg synes absolutt den holder det den lover.

I løpet av kort tid merket jeg en renere hud, mindrekviser og sorte prikker, mykere og mindre tørr hud samt en jevnere hudtone.

Som facial cleanseren er denne drøy i bruk. Man skal riste flasken godt, og påføre litt av produktet i anskikt og hals. La trekke inn før du påfører hudkrem.
Også dette produktet kan gi noe rødhet og mild prikking ved oppstart, noe jeg heller ikke nå merket noe til. Jeg bruker ikke noe toner mellom facial cleanseren og serumet, det skal være unødvendig ved bruk av disse produktene.

Bruk av glykolsyreprodukter kan gjøre huden mer sensitiv for sol og øke risikoen for solbrenthet, man skal derfor bruke høy solfaktor ved bruk og holde seg unna solen. Derfor vil kanskje ikke dette være et produkt man bruker i sommerhalvåret, men nå på vinteren er den perfekt!

Anbefales!

Ingen kommentarer: