tirsdag 24. februar 2009

Dermalogica PrecleanseSom tidligere nevnt, fjerner ikke min ansiktsrens makeup bra nok, men er så bra ellers at jeg nødig vil slutte å bruke den.

Da er Dermalogica Precleanse helt nødvendig for meg. Dermalogica Precleanse fjerner sminke lett som ingenting. Det fine med denne er at den kan brukes for å fjerne øyesminke også, dermed gjør det ikke så mye at dette er nok et produkt å bruke i renserutinen, da det unødvendiggjør bruken av øyensminkefjerner.
I tillegg til at den fjerner absolutt all makeup fra huden, fjerner den overflødig talg, forurensing, rester av solkrem og andre oljebaserte overflatestoffer som en vanlig ansiktrens ikke får vekk. Dermalogica Precleanse er formulert med plantestoffer som virker ved å binde seg til fettmolekyler og dermed løser opp lagene med oljebaserte avfallstoffer.

Precleansen brukes på tørr hud, maser godt med sirkelbevegelser til all sminke er løst opp, skum opp med vann og skyll ut. Rens så huden med din vanlige ansiktrens.
Tørker ikke ut huden.

Det høres kanskje dumt ut med en ansiktsrens før en annen ansiktsrens, men det har altså noe for seg...

Minus med denne er at den ikke har pumpeflaske, den øljete konsistensen gjør det temmelig grisete å holde på med... Og prisen, selvfølgelig. Dyre greier...

Ingen kommentarer: