søndag 17. august 2008

Commes de Garcons for H&MDa begynner de første bildene av kolleksjonen til Commes de Garcons for H&M å komme!
Personlig er jeg ikke mye imponert, jeg likte kåpen på bildet over, og det er det. Var litt mer fint for gutter. Men hva er det med designere som ikke greier å lage moteklær det faktisk går ann å bruke? Må alt være så edgy? Spesielt disse kolleksjonene i samarbeid med H&M skal jo være kolleksjoner for "den vanlige" mann og kvinne, og det er det jo ikke? Jeg ville ihvertfall ikke gått med mye av dette, det ser mer ut som Tokio-mote spør du meg.

Se flere bilder av kolleksjonen her.

3 kommentarer:

Candy sa...

Det er nok ikke de enkelte plaggene som er altfor edgy, men måten antrekkene blir satt sammen. For min del er det helt greit hvis folk synes klærne er lite brukbare, da er det bare lettere for meg å få tak i de =P

All that glam... sa...

Kanskje. Personlig synes jeg polkadott skjorter og haremsbukser blir for mye. Kåpen var kjempefin og den smokinginspirerte dressjakken går ann, da.

Candy sa...

Helt enig med deg om harembuksene, men polkadottblusene kan jo bli kjempefint sålenge man ikke har tre av dem overhverandre. Men sammen med et klassisk skjørt og dressjakke eller cardigan blir det veldig retro synes jeg.