torsdag 19. juni 2008

L'Occitane

Jeg var innom den lille butikken L'Occitane på Hegdehaugsveien og handlet. De har så masse deilige produkter, dessverre er mye ganske dyrt.
L'Occitane er et fransk merke og alle ingredienser er hentet fra naturen i Provence.
L'Occitane sine produkter er økologiske og er ikke testet på dyr, ei heller blir animalske produkter (bortsett fra honning) benyttet i deres produkter. De benytter miljøvennlig emballasje, og garanterer at ingen av produktene er laget ved hjelp av barnearbeid. I tillegg støtter de tradisjonelle produksjonsmetoder og gir derfor prioritet til lokale forhandlere. L'Occitane støtter også organisasjonen ORBIS, en organisasjon som prøver å bekjempe blindhet (derfor også blindskrift på emballasjen).

Altså, mange gode grunner til å velge L'Occitane!
Jeg har prøvd L'Occitanes Rose Face Mist, den inneholder rosevann, glysering og aloe vera og kan brukes for fiksere på makeupen eller som en oppfrisker for huden gjennom dagen.
Veldig forfriskende, og man kan kjenne på huden at den får tilført fuktighet. Perfekt for varme dager eller på en lang flytur! Kr 79.


L'Occitanes Mini Pure Shea Butter inneholder 100% Shea Butter og skal brukes på lepper, neglebånd, albuer osv. Men jeg syntes virkelig ikke den hadde noe for seg. Jeg prøvde den som leppepommade og opplevede av produktet bare ble liggende på som en film på leppende, den trakk ikke inn og tilførte ikke leppene noe fuktighet. Kr 59.


L'Occitanes Ultra Rich Body Cream er akkuratt så god som den berømte håndkremen i samme serie. En veldig pleiende krem som er lett å smøre ut til tross for at den er så tykk.
Den lukter godt og mildt, litt nøtteaktig. Anbefales!

Ingen kommentarer: