torsdag 19. juni 2008

Bon JoviDette må ha vært tidenes konsert! Omg, jeg kommer ikke over at jeg har vært på Bon Jovi konsert!
Oppvarmingsbandet het Superfamily, det var rett og slett et flaut opptreden. Det var bare elendig. Plassene var...tja... la oss si at sirkelen var ikke så gylden likevel, det var trangt og vi kom ikke helt frem, men hadde vi hatt vanlige billetter hadde vi stått veldig langt bak! Jeg har heldigvis den fordelen av å være liten, så jeg slapp lett fremover utover i konserten, da folk syntes synd på meg som måtte stå på tå.
Været var dårlig, det regnet, men så fort Bon Jovi kom på scenen var både det dårlige oppvarmingsbandet og det dårlig været glemt. Gutta gav alt, det var lett å se de koste seg på scenen. Publikum var helt med, rett og slett i ekstase gjennom hele konserten! Det var en utrolig stemming på Ullevål, det er lite som topper dette, tror jeg!


Tidenes vakreste kjærlighetssang! (Always)


2 kommentarer:

Natalia sa...

Jeg er SÅ misunnelig!! Leste side2s dårlige konsertanmeldelse, men jeg kan ikke se for meg annet enn at det var en fryktelig artig aften!
Det er jo Bon Jovi!!

All that glam... sa...

Jeg leste den jeg og, og jeg forstår ikke! ( Den er for øvrig fjernet fra side2s sider nå?) Nok en musikkanmelder som kritiserer bra musikk kun for oppmerksomhet. Alvorlig talt? Om Jon Bon Jovi ikke lever livet til en hardrocker, men er familiefar istedet, kan han ikke lage musikk for det? Er det produktiv kritikk å komme med i en konsertanmeldelse? Og var Stian Fjelldal i det hele tatt til stede? Så han, hørte han fansen, følte han stemningen? Fansen var ihvetfall mer enn fornøyd!
Du har grunn til å være missunelig! :) Det var dødsbra!