onsdag 16. januar 2008

Vårmoten 2008

Da forsøker jeg meg på en liten oppsummering av vårens moter i vente på sommeren :)

Belter: Belter er fremdeles med, mest trendy blir det nok smale belter, men de bredere fra i fjor sommer og i høst kan fremdeles brukes.

Lange kjoler: Etter en periode med lårkort, er det nå lange kjoler som gjelder, husk på å rocke den litt opp, så den blir litt mer hverdagslig! Lange schiffonkjoler blir lekre med de romerskinspirerte sandalene fra i fjor!
De korte A-kjolene kan vi fremdeles bruke, men sprit opp meg farger og mønster! Er din korte kjole ensfarget, sprit opp med knallfargede strøper, bruk gule, lilla eller rosa og match tilbehøret!

Skjørt: Korte skjørt med vidde. Det ser ut til at vi skal gi en illusjon av kvinnelige former, både på hofter og oventil, men midjen skal være smal og markert.

Slengbukser: Buksene med høyt liv og vide ben blir med oss enda en sesong. Det høye livet skal synes, det er lite vits med høyt liv om du skjuler det under en topp. En enkel tanktopp inni buksen kan bli kult om du spriter antrekket opp med et smalt belte og kult tilbehør. Men selfølgelig, en kul tunika er også fin til disse jeansene, selv om de vil skjule livet…Vide herrebukser er også en trend som vil følge oss inn i vårsesongen.

Tenk 70 – talls!

Puffermer og rytsjer: Puffermene holder mål. Nytt nå er også rytsjer. Sprit opp blusen med et smalt belte i livet i en farge som synes! En skjorte / bluse med puffermer er også stilig til en mer skolepikeantrekk, som også er kult i vår (tenk da Gossip Girl). Eller hva med en søt bluse med puffermer til en vid herrebukse?

Mønstre: Vi vil ha fargerike mønstre, gjerne litt sånn flower-power, afrikainspirerte mønstre, safaristil, etniske mønstre, bohemaktig, men også grafittidetaljer og eventyrinspirerte mønstre. Det meste er lov, bare det er fargerikt. Her er det lov å leke seg!Går du for bohemlooken, er det i år en litt tøffere variant enn tidligere som gjelder, gjerne blandet med litt tøffere detaljert som skinn og litt nagler.

Farger: I sommer vil vi se masse farger! Gult blir stort, blått også, men også høstens lilla vil følge oss videre, noe jeg er veldig glad for!


Jeg gleder meg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Når jeg ser de der kjerringene på carwalken så lengter jeg etter de tider hvor modellene faktisk såg godt ut.

Vil ha Nadia, Naomi, Kate, Cindy, Claudia og Helena tilbake!

Anonym sa...

Synes ikke det var noe galt med modellene jeg da... ;)