onsdag 24. november 2010

Priori Eyeserum with A2 Complex and Idebone

I følge Prioris hjemmesider er idebone i slekt med koenzymet Q10-men x1000 mer effektivt. Idebone skal ha et dramatisk effekt på fine linjer og rynker. Det skal ha et helt unikt virkemåte ved at det virker på aldringsprosessen på cellulært nivå - i mitokondriene. I tillegg har den som antioksidant den høyeste beskyttelsesvurderingen av alle antioksidanter som er testet.

Wow..! Kan man la være å prøve noe slikt? Når det gjelder hudpleieverdenen er det ofte slikt at høres det for bra ut til å være sant er det ofte det, men dette øyeserumet er råbra!

Jeg har brukt serumet i snart 2 måneder og ser forskjell i begynnende linjer, men spesielt ser jeg forskjell i hudkvaliteten generelt. Hudtonen er jevnere, teksturen er bedre og man ser generelt mer opplagt ut, selv etter netter med lite søvn.

Øyeserumet brukes på kveldstid, men skal kun brukes annenhver dag de første ukene til huden er aklimatisert. Det står at det er et serum, men Priori tilbyr ingen øyekrem og det står heller ikke spesifisert at det skal brukes øyekrem etterpå. Samtidig spesifiseres det at Priori Eyeserum with A2complex and Idebone ikke gir fukt, slik at jeg har brukt den med min vanlige øyekrem i tillegg. Passer for alle hudtyper.

Den er å få kjøpt på diverse hudpleieklinikker til en svært stiv pris, ellers er den vanskelig å finne, på nett har jeg kun funnet den på Beautybridge til 550kr. Fortsatt stiv, men denne er virkelig verdt pengene!

5 kommentarer:

Hyppiechic sa...

Jeg elsker bloggen din, når du kan besøke www.hyppiechic.etsy.com

Tusen takk

Joao & Sonia
Team Hyppiechic

Thesis Writing sa...

Great blog and post, keep it up i will be subscribing to your feed!

Anonym sa...

Christian Louboutin
80% off sale Discounts
Clean up the warehouse, discount promotions,
the latest 2011 super cheap high heeled shoes
http://www.highheels-outlets.com

hairstyler sa...

I love this post, thanks for sharing!! In addition, I would like to introduce you to a hairdressing salon tools, I think you will like it.GHD Iv Styler
http://www.ghdstraightenerbuy.com/ghd-iv-black-styler-p-472.html
GHD Straighteners
http://www.ghdstraightenerbuy.com/specials.html

james kelli sa...

Thanks for such an interesting blog post. I already added to my bookmarks for future visit.
Goldwell Shampoo
Goldwell Conditioner