fredag 20. august 2010

Sminketrenden høsten 2010 / 2011

Uanstrengt
I høst skal makeupen se elegant ut, men uanstrengt, ikke slik at man skal være sminket uten at det ser slik ut, man kan godt være sminket men det skal ikke se ut som om du har brukt for mye tid på det. Selv om ingen sminke fremdeles gjelder, skal man nå leke seg mer med farger.

Usminket
Til hverdags er looken definitivt usminket og naturlig. men til forskjell fra i vår når det skulle være nesten helt usminket er den usminkede looken til mer definert i høst. Prøv feks å markere øynene med en 60talls kajalstrek og maskara og holde resten usminket?
Balmain
Statement
La fokus være på en ting av gangen. Ta feks Chanels makeup på catwalken med usminkede øyne og knallrøde lepper. Det er uanstrengt det! Selv om vi vet bedre, ser det ut som om du kun la på litt leppestift før du gikk ut av døra og det er det.
Eller gå for sotede øyne - som alltid er populær og hold resten "usminket". husk at det er lenge siden smokey eyes kun var grå og svartfarger!
Chanel
Hud
Foundationen bør være transparent for en naturlig look. Highlight ansiktets konturer for en fresh look. Rosa rouge for friske eplekinn.
Marc Jacobs
Øyne
Til fest kan du leke med farger og gjerne gå for dramatisk. Mest populære farger blir lilla og sennepsgult. Sennepsgult kan jo bli en fin match til høstens lilla negler. Vil du ha dramatiske smokey eyes kan du prøve gull, bronze og mørke orangefarger.
Det viktige er at du lar leppene være helt nøytrale, gjerne ved å bruke foundation på de om du går for å fremheve øyne. Enten eller.
Dior
Bryn
Trenden der man bleket er heldigvis over, og nå er det igjen mørke, fyldige og naturlige øyenbryn som gjelder.

Lepper
Sterke farger for sterk definisjon. Du kan bruke nesten alt av farger. Chanelrøde eller mørk 60-tallsrosa. Orangetoner. Aubergine til kvelds. Prøv gjerne gulltoner. Lek!

Negler
Fremdeles kan du bruke dine nudefarger fra i våres og kanskje til
og med supplere med Chanels Jade Rose i høst? Ellers er det mørke lillatoner som gjelder.

Hår
Rufsede hestehaler eller Wangflette.
Ellers så kommer det glattejernglatte håret tilbake, til min store glede!
Anna Sui


1 kommentar:

GHD sa...

GHD hair straightener is very good!
Spend less make a wonderful hairstyle using GHD!