mandag 7. juni 2010

Diorshow Extase


Hva den lover: Instant oversize volume mascara; med den ekspektakulære plumpingformulaen og ekslusive couturebørsten skal denne mascaraen gi guddommelige tykke vipper og svarte perlepigmenter lover et intens blikk.
Intens blikk? Nei. Guddommelige tykke vipper. Ja. Ett stykk.

Jeg ville virkelig like denne maskaren, min første kjærlighet var jo Diorshow Catwalk, og jeg trodde dette var en perfeksjonert versjon av den.

Men maken til dårligere maskara jeg aldri vært bort i!
Børsten er stor, men ikke så stor som Diors Catwalk. Den er spiralformet med noen korte og noen lange fibre. Påføringen er forferdelig. "Couture"børsten får med seg altfor mye maskara, og det er vanskelig å få av all ekstra maskara på børsten på grunn av dens spiralform, maskaraen samler seg på en måte helt innerst i børsten (den er btw inspirert av Christian Diors tiered dress). Man vil nesten uansett få altfor mye produkt på, og vippene klistrer seg sammen nesten uansett hvor forsiktig man er. Jeg har greidt å påføre denne uten å ende opp med kun en vippe, men da må man være uhyre forsiktig. Og det tar altfor lang tid for meg. En påføring er dessuten ikke nok, vil du ha volum, må flere lag til, og da klister de seg sammen. En veldig tykk vipp er det du får. Ingen lengde.

Men, den sitter godt. Uten å smitte av eller drysse ( ja, jeg har gått rundt, ikke bare en dag, men flere, med mine to tykke vipper - alt for testingens skyld) Vaskes lett av med sminkefjerner.

Anbefales ikke!

2 kommentarer:

Rock'n Roll Ballerina sa...

Takk for tipset! :)

All That Glam sa...

Har du prøvd den enda? Hva syntes du?