søndag 21. mars 2010

Maybelline Pulse PerfectionPulse Perfection er Maybellines første vibrerende maskara, og med 7000 vibrasjoner pr stroke lover de å gi både lengde, volum og å bøye vippene. Den skal i tillegg gi intens farge og glans, samt at den ikke skal gi klumping og være fin for linsebrukere. Den perfekte maskaraen med andre ord!

Børsten er middels stor, og med det mindre enn jeg først forventet. Selv om børsten er stor er taggene på børsten korte, noe jeg tror er årsaken til at denne maskaraen ikke gav resultatene som var lovet. Jeg er jo en stor fan av vibrerende maskara, men innser at en god børste er alfa og omega for gode resultater om maskaraen er vibrerende eller ikke.

Pulse Perfection gav meg litt lengre vipper, men ikke så mye volum. Maskaraen separerte ikke vippene, man kan heller lett ende opp med at vippene klumper seg sammen til 5 stk... Man måtte jobbe litt med den med andre ord for å få fin resultat, noe som er litt at vitsen at man ikke skal trenge med vibrerende maskaraer.
Når det gjelder fargen så synes jeg heller ikke den var mer intens eller glansfull enn alle andre, så heller ikke her ar Maybelline holdt ord.

Og den drysser. Veldig!!

Vaskes lett av med sminkefjerner.


Denne koster litt over hundrelappen, så heldigvis var den billig.

Ingen kommentarer: