tirsdag 4. august 2009

Decleor Foaming Cleanser


Jeg har savnet en ansiktsrens som fjerner sminke samtidig som den renser godt. Selv om det har fungert fint med Dermalogica PreCleanse etterfuglt av Md Formulations Facial Cleanser, har det vært irriterende å måtte bruke to produkter. Og dyrt! Derfor ønsket jeg meg en rens jeg kunne bruke når jeg også skulle vaske av sminken.

Decleors Foaming Cleanser har en god og kremet konsistens som gjør den lett å bruke. Jeg bruker den på våt hud, masserer lett og skyller av. Den lukter friskt og kjennes mild og fresh mot huden. Den fjerner all makeup, også vannfast øyesminke og etterlater huden mykt uten at den føles uttørret som mange rens kan gi følelsen av.
Decleor Foaming Cleanser skal passe alle hudtyper, men er spesielt god for de med blandingshud. Etter jeg har brukt denne et par uker, merker jeg at jeg er mindre fet i Tsonen.

Drøy i bruk, og med en pris på under 200 kr på strawberrynet, er den også en budsjettfavoritt!

2 kommentarer:

Hilde Christina sa...

Passer riktignok best for de som ikke er fuktfattige. De med blandingshud som også er veldig fuktfattige (inkludert meg selv) kan lett merke stramhet etter langvarig bruk av denne.

All That Glam sa...

Takk for tips! Jeg har selv blandingshud og er fuktfattig, fungerer supert på meg!