onsdag 29. juli 2009

Trend - Røde Lepper


Røde lepper er alltid hot, men i høst blir de ekstra hotte!

Å finne den perfekte røde leppestift er ikke lett, og det første man bør tenke på er hudtonen. Har du en rosa hudtone bør leppestiften ha en rosa base, har huden din en varm tone bør leppestiften ha en gyllen farge, noe som for øvrig også er lekkert til grønne øyne.
Det er absolutt ikke sånn at for om venninnen din kler en rødfarge perfekt vil du også gjøre det, her må man ut og prøve, og prøve på leppene, ikke på håndbaken.

Leppene må være myke og pene for at den røde fargen skal bli fin, så kjør på med peeling og fukt! Concealer rundt leppene gir en fin kontrast mellom hud og lepper og lipliner til rød leppestift er et must for å hindre at leppestiften blør. Ved å bruke lipliner over hele leppen som base for leppestiften til å sitte bedre. Liplineren skal være i samme farge som leppestiften eller match den til fargen på dine naturlige lepper.

Sminken ellers bør være diskre, la leppene være fokus. Hold deg også unna solpudder og orange blush til røde lepper. I høst skal det dog være lov med røde lepper og sterkt sminkede øyne, men det er nok ikke noe jeg vil anbefale mange. Jeg synes likevel det er veldig fint men diskre sotede øyne til rød leppestift. Dvs svakt sminkede, men markert eyeliner og kajal, litt sånn femme fatal :)

Ingen kommentarer: