mandag 1. juni 2009

Trend - Sykkelbukser

Spør du meg, har ikke sykkebukser noe å gjøre noe annet sted enn nettopp på sykkelen eller treningstudioet. Knapt nok da heller. Tights, ja, jeg er kjempeglad i tights, men sykkelbuksene som slutter ca midt å låret er virkelig lite flatterende. Uansett kroppsfasong, ingen kler det! Så her kommer det ingen how to wear, for det finnes virkelig ikke noe how to wear når det gjelder sykkelbukser!

Likevel, takket være Alexander Wang, er sykkelbukser noe av det trendigeste du kan ha på deg...

Jeg har også hatt sykkelbukser. I 1990, og ikke så det bra ut da heller. Jeg lurer på om USAsokken også blir populært igjen, det passet jo så godt til sykkelbuksen....

Hva synes du om sykkelbukser?

4 kommentarer:

Anonym sa...

*grøss* Jeg husker den perioden når jeg var mindre hvor alle gikk i disse - og du har helt rett, det er INGEN som kler det. Kanskje Alexander Wang følte seg i det utspekulerte humøret og ville se hvem som er "fashion victims" og hvem som er ekte fashionistas..?

Anonym sa...

Liker absolutt IKKE sykkelbuksene. Samme hvordan du kombinerer det, så ser det ut som du nettopp har vært ute å sykla og bare har tatt en annen shorts over.
Husker også før da jeg gikk på barneskolen at MANGE gikk med dette. Huff.

Solveig Irene sa...

Hahaha, ja lekkert! Men for å ha sagt det, så synes jeg ikke vanlige tights er er veldig flatterende heller. Hvis ikke man er veldig høy, og gjerne vil se lavere ut, da. MEN jeg bruker dem likevel, selv om jeg blir seende ut som en kort liten dverg.

All That Glam sa...

Godt det ikke bare er meg! :)