søndag 14. juni 2009

Trend - Storblomstret

storblomstret
Ifjor kom det blomstrede plagget på moten igjen og har holdt seg der siden da. Blomstene blir større og større og i sommer et storblomstret noe av det trendigste du kan ha på deg.
Jeg har falt for det blomstrete skjørtet i tulipanmodell og finner jeg det ikke igjen på Gina Tricot, har jeg veldig lyst å prøve å få tak i det blomstrete skjørtet fra Dorothy Perkins, selv om de ikke shipper til Norge.

How to wear? Bruk kun et plagg med blomstertykk av gangen. Hold deg også unna blomtrede accessorier, og ikke bland flere mønstre.
Jo mindre du selv er, jo "mindre" plagg med blomstret mønster bør du velge. Om du er 150 høy og veier 45 kg, vil en hel kjole med storblomstret mønster virke litt overvelmende, velg da heller et kort skjørt som du ikke forsvinner i. En annen god regel er at jo mindre du er, jo mindre blomster bør du velge. Samtidig bør du også passe deg litt for veldig store blomster eller veldig mye blomsterstoff om du er noen kilo for mye, det kan fort bli for mye blomster.

Man kan lett bli seende ut som bestemor med florale mønstre. Derfor er det viktig å tenke på snittet plagget har. Kjolen bør være av en smalere modell og lengde kan med fordel holdes kort for å unngå dette.

Det storblomstrete mønsteret er et stort blikkfang og du kan bruke det for å rette oppmerksomhet mot dine bra sider eller for å skjule dårlige. Feks hvis du har brede hofter og lår; da kan du med fordel bruke en blomstret topp som trekker oppmerksomheten bort fra hoftene sammen med en svart bukse (som virker forminskende).

Et storblomstret mønster kan fort bli overvelmende og drar mye oppmerksomhet. Hold derfor tilbehøret til et minimum og hold det så enkelt som mulig.

Ingen kommentarer: