onsdag 24. juni 2009

Dove Hair Minimizing


Det var så mye oppstyr rundt denne at selvfølgelig måtte jeg prøve!
Dessverre viste den seg å være veldig hauset opp.

Dove Hair Minimizing lover å i tillegg til å fungere som en vanlig deodorant, å minske hårvesk under armene i tillegg. Den inneholder også fuktighetsgivende ingredienser for mykere hud.

Som deodorant er det en helt grei deodorant for late dager :) Er man aktiv synes jeg denne ikke gir nok beskyttelse hverken mot lukt eller følelsen av å være tørr under armene. Den er absolutt ikke dårligere enn andre billige merker, men er du som meg og er vant med Biotherm eller Vichy, så vil du ikke finne Dove Minimizing like tilfredstillende. Dessuten er denne dyrere enn vanlige billigmerke deodoranter uten at jeg helt husker nøyaktig hvor mye den kostet.

Pluss for mild lukt og for at den ikke gir hvite merker i svarte klær! Den kjennes også abolutt mild og fuktighetsgivende mot huden.

Når det hjelper den hårminimiserende effekten så skal man merke forskjell etter 4 uker, og vel, nei, jeg kan ikke egentlig si jeg merker noe forskjell... Men det jeg barberer jo uansett, og gjør den ikke at hårene forsvinner kan det vel egentlig være det samme, kan det ikke?

Ingen kommentarer: