torsdag 30. april 2009

Max Factors False Lash Effect


Max Faktors False Lash Effect lover en fordobling av vippenes størrelse, gi volum og lengde, ja, nettopp å få vippene til å se ut som om du hadde falske vipper på.
Har en stor børste - noe jeg liker selv om mange kanskje synes det gir mer søl. Men jeg synes ikke denne maskaraen har en dramatisk effekt på vippenes utseende. Maskaraen separerer greit og klumper ikke og er for så vidt veldig grei å påføre. Men den gir ikke lengde til vippene og volumet er minimalt. Holder relativt godt, men drysser noe på slutten av dagen. Enkel å vaske av. Alt i alt ikke veldig imponerende... en helt grei maskara - men ikke noe mer til en latterlig høy pris.
Jeg ville kunnet akseptere en maskara som kanskje ikke når heeelt opp på alle punkter om den var billig. Men til en pris av over 150 kr kan jeg jo nesten kjøpe maskara fra en av perfymerimerkene som garantert er mye bedre!

2 kommentarer:

Hilde Christina sa...

Meh, Max Factor tester på dyr ;)

All That Glam sa...

Uff, ja! All ære til det som ikke kjøper dyretestet! Jeg for min del, ser litt gjennom fingrene på det... Kanskje for i mitt yrke ser man på det som et nødvendig onde..