søndag 29. mars 2009

Trend - Transparente stoffer


Givenghy

Alexander Wang

La Perla, Cavalli


Alexander McQueen, Givenchy

YSL
Bilder: Style.com

Transparente stoffer er en trend som følger oss fra 2008, og fortsetter fremover sommeren og også utover høsten. Men selv om transparente stoffer i seg selv fungerer fint på catwalken, er det ikke dermed sagt det er like stilig irl. Og de mest konservative av oss har kanskje for lengst avskrevet denne moten?
Den transparente trenden handler ikke nødvendigvis om å vise mest mulig, men å bruke lette transparente plagg lag på lag over mer solide stoffer. Som et lag på lag plagg fungere det gjennomsiktige plagget fantastisk!

Jeg ser for meg et langermet meshtopp under (eller over) tubekjoler eller -topper, eller under utringede kjoler, for å "skjule" litt og sette en ekstra spiss til antrekket. Til hverdags rett og slett en mesh-tank under en annen vanlig tanktopp.

Alternativt kan man imprentere den transparente trenden ved å bruke klær som ikke er helt transparente, men har transparente innslag innlemmet i plagget, à la Alexander Wangs be
rømte genser. På denne måten vil ikke plagget føles fullt så avslørende.

Og hvor lekre er ikke de femenine transarente blusene til YSL og La Perla? Bare husk på at med en slik bluse bør undertøyet tåle dagens lys. Man kan også bruke en lekker liten singlet med spagettistropper under. Eller hva med en Bandeautopp i samme farge som det gjennomsiktige plagget?

Den lille svarte med en transparent kjole over er en enkel måte å sprite opp et klasisk antrekk, eller hva med en gjennomsiktig svart body eller skjorte under dressjakken à la Givenchy.

Stylet på riktig måte kan transparente stoffer virkelig være det som løfter antrekket.

Vil ha:

Bilde: Acne


Bilde: American Apparel