fredag 30. januar 2009

Laura Mercier - Flawless Face - Undercover Pot


Jeg begynner å forstå at Laura Merciers produkter er de beste. Og denne lille saken her er en must i vesken.

Undercover Ppot inneholder Laura Merciers berømte Secret Concealer og Secret Camouflage, samt Translucent Loose Setting Powder for å sette sminken.

Secret Camuflage formulaet er oljefri, noe som gjør at den sitter, virkelig sitter hele dagen. Den synes å gi fuktighet til huden også, slik at man slipper at sminken blir liggnde som tørre flekker. Denne dekker kviser, arr og andre misfarginger i huden perfekt.

Secret Concealer dekker mørke circler under øynene perfekt, samtidig som den hydrerer. Og selvfølgelig sitter også denne perfekt.

Pudderet er lett og gjennomsiktig og gir en silkeaktig finish til huden. Den brukes til å sette makeupen.

Undercover Pot skal brukes over foundation.

Anbefales på det sterkeste!

2 kommentarer:

Gro sa...

Har du brukt den sammen med "vanlig" foundation eller mineral make-up? Jeg bruker id pudder, og trenger en bra concealer. Har liksom aldri funnet den ultimate! Kan Laura Mercier kjøpes på nett, eller må jeg til Oslo?

All That Glam sa...

Jeg har brukt den sammen med vanlig foundation. Men jeg kan ikke forstå annet enn at den burde fungere like fint med mineralfoundation?

Laura Mercier kan kjøpes på Gimle parfymeri i Oslo og på Strawberrynet. Kan ikke se at de har Undercover Pot, men de har Undercover (uten pudderet)