lørdag 6. desember 2008

Bohemian Fantasy

En sniktitt inn i Chanels Spring Collection 2009 - Bohemian Fantasi. Denne øyenskyggepaletten skal definitivt sjekkes ut, nydelige farger!
Og ahh! Chanels Le Vernis neglelakkene! Det jeg gledere meg til mest hver sesong - å se hvilke farger som kommer ut! Et yndet samleobjekt hos meg :) Den lilla kan jeg nok la være, men den pudderrosa fargen kanskje ikke...

4 kommentarer:

a darkened horizon sa...

Helt enig, de øyenskyggene var aldeles nydelige! :D

Anonym sa...

Tenkte jeg skulle spørre deg om et leppestift-problem .. Utgåtte favoritt-leppestifter er noe dritt! Jeg klarer ikke å finne noe som kan ligne på Clinique Moisture Sheer - I fargen Ruby Kiss. Den er vel omtrent vinrød, men er transparent, slik at den ikke får så kraftig farge. Har du noe forslag?

All That Glam sa...

Jeg er dessverre ikke så kjent med leppestifter, da jeg pga av mine tørre lepper helst bør bruke gloss... men noen har jeg prøvd, og da har de beste vært fra Lancome, nettopp pga av at de har vært fuktighetsgivende. Da er de ofte litt glossy. Matte leppestifter er ofte tørrere.

Kjøpte nylig en klassisk rød derfra, som jeg er fornøyd med, serien heter L'absolu Rouge, fargen 151. Ellers så vet jeg Chanels Hydrabase serie skal være bra, da de gir fuktighet, og de har vel også en del røde å velge mellom om jeg ikke tar feil? MAC har også en serie Viva Glam, med flere røde å velge mellom, som jeg falt litt for, men ikke fått prøvd ut skikkelig.
Anbefaler deg å ta deg en turned til Estetique på Glasmagasinet på Stortoget, der er personalet veldig behjelpelige, og de har maaange merker å velge mellom!

Har leserne noe å anbefale?

Anonym sa...

Takk for svar :)
Det kan se ut som Chanels Hydrabase har flere aktuelle farger. Den serien har enormt fargeutvalg ser jeg. Får nok teste i butikken, og ikke tabbe meg ut med impulsiv netthandel