lørdag 29. november 2008

Long-Wear Gel Eyeliner fra Bobbi Brown

Nå som Bobbi Brown har kommet til Steen & Strøm i Olso, har jeg endelig fått prøvd merkets mye omtalte eyeliner.
Bobbi Browns Long-Wear Gel Eyeliner kommer i en liten krukke, som på bildet, har en kremet konsistens og påføres med pensel. Jeg bruker Ultra Fine Eye Liner Pensel fra samme merke.
Jeg tenkte først det ville være vanskelig å påføre eyeliner med pensel, men det var heller motsatt. Den er absolutt enklere å påføre med pensel en uten. Jeg får lett en fin strek, som ikke blir for markant som det lett blir med vanlige eyeliner. Å bruke pensel gjør det også lettere å påføre eyelineren tett inntil vippene.
Og selve eyelineren er et funn! Når den har tørket sitter den godt hele dagen, uten å smitte av på øyekrokene. Likevel vaskes den lett av med lunkent vann.
Anbefales!

Min Long-Wear Gel Eyeliner er i fargen Black Ink, men jeg så nylig på Bobbi Browns hjemmesider at det nå skal ha kommet en vannfast eyeliner, i samme type, i en ny farge som heter Black Mauve Shimmer, en svart farge med perlepigmenter i bronse og gull.... Det hørtes utrolig flott ut... :)

9 kommentarer:

Bipbap sa...

Kan tenke meg å prøve den der. Jeg bruker kun flytende eyeliner, siden de sitter bedre i forhold til blyant. Har en tendens til å klø og bli rød av blyanter også, veldig irriterende. Jeg bruker brun/sort, men Black Maude høres lekker ut :-)

All that glam... sa...

Ikke sant? Jeg har lyst på Black Maude også nå!
Jeg synes Bobbi Browns gel eyeliner, sitter bedre enn både blyant og flytende, så anbefaler den virkelig!

Shamini sa...

Jeg har også lyst til å prøve denne, men vet ikke hvordan jeg skal få tak i et eksemplar? Prøvde å sjekke websidene til Bobbi Brown, men der fant jeg ikke priser og det var ikke mulig å bestille - selv ikke til min amerikanske adresse. Gnurf. Kan du hjelpe meg? :)

All that glam... sa...

Jeg regner med at du mener eyelineren i fargen Black Maude Shimmer? Jeg var nettopp i dag på Steen og Strøm for å se etter deg, og nei, de hadde den ikke, typisk at vi i Norge går glipp av slikt...

Sjekket litt på nettet, og finner heller ikke ut av noen som selger den og shipper til Norge.

Om du ikke synes det blir for dyrt å bruke mye porto for en eyeliner kan du jo bruke din amerikanske adresse og prøve norstrom.com eller neimanmarcus.com

Ellers så vil jeg tippe det er å få tak i på eBay?

Eller så får vi bare sende med en liten bestilling om noen kjente skal ut og reise :)


Noen andre som har noen forslag?

Du må ihvertfall si fra om du får tak i etterhvert, så skal jeg gjøre det samme ;)

Shamini sa...

Jeg tenkte vel egentlig mest på gel eyelineren i svart bare, sammen med den penselen du linket til i innlegget.

Dersom jeg finner ut at jeg skal bestille noe fra utlandet (vi får se, har endel i bestilling for øyeblikket), så kan jeg bestille med en Black Maude Shimmer til deg om du vil - er sikkert bedre å dele frakt enn å bestille hver for oss, om vi skal ha "det samme"? :)

All that glam... sa...

Å, men da blir det enklere :) Den svarte eyelineren og penselen får du kjøpt på Estetique på Steen og Strøm i Oslo! :)

Shamini sa...

Joda, men jeg bor ikke i Oslo - og jeg er ikke sikker på om jeg vet om noen som kan handle det for meg, og sende det nordover. :/

Shamini sa...

I just worked a little magic, and what do you know.. ;) Kan du fortelle meg hva du betalte for din Black Ink på Steen & Strøm? Og gjerne også prisen på penselen? :)

All that glam... sa...

Jeg husker ikke helt hvor mye det var for hver ting, men mener at jeg betalte i underkant av 400 for begge?