fredag 31. oktober 2008

Glitter og glam! - Paljetter

Peter Som


Paljetter er in som aldri før, og hva hadde passet bedre til julebordet enn en paljettkjole? Jeg har lagt min elsk på kjolen over, fra Peter Som. Jeg hadde nok heller ikke sagt nei takk til kjolene under, dog...
Skjørtet fra Asos er en fin erstatning for kjolen, mer dempet, om man synes kjole blir for mye glam.





Haute Hippie, Malene Birger, Asos



Trenden nå kan gjerne være fargesprakende, og må veldig gjerne bæres på dagtid. Match en paljetttopp med en slitt olabukse, bær en paljettvest over en slitt olabukse og en plain T-skjorte, en glitrende topp under en svart dressjakke.Til paljett-tightsen eller skjørtet holder det med en enkel plain Tskjorte eller singlet.


Mulighetene er mange, så glam opp hverdagen!


Cluet er å holde både tilbehør og sminke enkelt når du bærer et slik skimrende plagg.


Tips: BikBok har for tiden både en ganske grei paljettkjole og noen lekre paljetttights!



Kate Moss for Topshop, Asos, Asos


Synes du kjoler, tights, selv topper og vester blir for mye, men vil gjerne glitre litt du også?
Bruk paljettbesatte accessories! Et par sko (jaja, et par Louboutins er kanskje over our league, men også Asos har noen par fine paljettsko), et skjerf, en lue eller et paljettbelte kan være det som gir antrekket ditt prikken over ien.
Mens man bør holde smykker, annet tilbehør og sminke enkelt når man bære et helt plagg med paljetter, synes jeg det er kult å gjøre det motsatte om man bare har på seg paljettsko, veske eller skjerf. Match med glitter øyenskygge eller eyeliner, feks! Det vil bringe plagget enda mer frem.




Christian Louboutin, What Comes Around Goes Around, Asos



Vil du finne noe virkelig unikt, kan du prøve å tråle byens second hand- butikker. Paljetter har gjennom alle tider vært populært, spesielt på 70 og 80 tallet, så der er det nok en stor sjanse for å gjøre et kupp eller to. Men fort deg, det er nok mange om benet...

Ingen kommentarer: