torsdag 14. august 2008

Oslo Fashion Week 2008
Må si jeg virkelig likte bikiniene fra Soak Bikinis, de er enkle, men samtidig veldig trendy og litt retro... Ingen høye skjæringer der, noe som passer meg bra. Liker at de er så enkle, det er passformen og snittet som er i fokus. Fargene som dominerte var svart, rosa og blått. Jeg skal ihvertfall prøve å se etter neste års bikini der!

Nårsk på en annen side, likte jeg dårlig, for mye farger, for mye mønster, for mye for meg...Hos Vatle var det glitter og glam! Mye festklær, selv om hun også viste noe hverdagsklær. Virker som om hun eksperimenterer en del med materiale, noe som blir veldig stilig, men man må nok ha guts for å gå med en del av disse klærne. Det var mye 80tallssnitt her, kjoler med kort, stram skjørt og vide overdeler, veldig mye fint der.Julis Caesar kjørte litt av et show, noe som jeg synes tok litt fokus vekk fra klærne. Stilige klær, men ikke noe veldig utenom det vanlige, etter min mening...

2 kommentarer:

Candy sa...

Mye fint der ja. Fint å se at det finnes noen flinke norske designere.

Ny adresse: http://feedmecandy.blogspot.com

All that glam... sa...

Ja, det er mye fint norsk design, jeg har lenge vært interessert i nordisk desig, da spesielt dansk, men moteuka har vist det er mye bra norsk design også! Skulle ønske jeg hadde fått med meg flere visninger!