tirsdag 15. juli 2008

Høstmoten 2008

Blonder og kniplinger

Blonder og kniplinger er i vinden som aldri før! Og det skal være dramatisk, så gå for svart!
Trenden er tildekket, mye hud vises gjennom blondene, men kjolene skal være lange og det skal være tilkneppet. Vi snakker sofistikert eleganse. Og vær beskjeden med accessories, blondene krever nok oppmerksomhet.
Gå for kjole, topp eller; blondestrømpene!
Powerdressing!

Skarpe, androgyne silhutter gjør sitt inntog. Dress deg opp som om du mener business!
Dressbuksen skal her ha smale sigarettben, og jakkene kan være både korte eller lange. Dresskjørteter også mye brukt. Man ser mye ermeløse dressjakker...Ikke for meg!


Glamourøs bohem

Bohemtrenden har klort seg fast, og den følger oss videre inn i denne sesongen også. Men trenden er nå litt mer folklorisk,og mye mer sofistikert.

Vide dressbukser

Dressbuksen skal være vid og drapert. La den gjerne henge på hoftene eller fest den med et tynt belte i livet. For en mer grungelook, miks den med tynne, løssittende stoffer oventil, kanskje lag på lag?
Ruter

Ruter -og gjerne i en tynn ullstoff. Den enkleste og tryggeste måten å bære ruter på må vel være med en skjorte eller skjørt. Men er du vågal, gå for en hel kjole eller en rutet bukse! Gå for marineblått, grønt og rødt!
Og hva er det med ruter og dyreprint? Det går igjen hos Just Cavalli og jeg så at også Dolce Gabbanamikser ruter og dyreprint på de italienske hjemmesidene sine...

Bad Girl

Rock, Goth, Grunge, whatever! Vis attitude!


Fargen

Svart, svart, svart!
Med innslag av bl.a. fersken, marineblått og høstfarger.


Accessories

Killer heels, gjerne i lakk, patent og med farger. Skoene skal synes! Lek gjerne med teksturene, feks ullstrømper i lakksko. Ankelboots, også medhøye hæler.
Bangels og store kjeder, accessoriene skal også være dramatiske!
2 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig bra innlegg! Mye fint og spennende der.

All that glam... sa...

Takk!