tirsdag 24. juni 2008

Guerlain le 2 MaskaraDenne maskaraen er jo flott å se på, bare designet frister til å kjøpe.
De to børstene skal sikre at ingen vippe blir glemt. Den største børsten skal i følge reklamen gi lengde, volum, bue og separere vippene og den lille, med en liten vinkel, skal sørge for at man får med seg de aller korteste vippene og vippene innerst og ytterst.

Jeg var litt kritisk til børsten, da jeg har best erfaring med maskaraer med store børster, men det ar det ingen grunn til. Maskaraen både forlenger, separer og gir volum, synes jeg, men den buer ikke. Den lille børsten gjør det faktisk lettere å komme til alle vippene.
Med en maskara med to børster skulle man trodd det var enkelt å legge den på lag på lag, men maskaraen tørker fort og gjør det derfor vanskelig. Da klumper den.

Den varer dog hele dagen uten å drysse, og er grei å ta av. Dette er en veldig god maskara, men til en pris av 290 kr var jeg ikke superfornøyd.


Resultatet


Update: Var jeg for hard på denne reviewen? Ja, maskaraen er dyr, og nei, siden den er vanskelig å legge lag på lag får jeg nok de lengste og tykkeste vippene, men etter å ha brukt den et par måneder ser jeg at det er denne maskaraen jeg helst velger på morgenen... Fordi den holder hele dagen...

2 kommentarer:

Gro sa...

Dette er absolutt en av de beste mascaraene jeg har hatt, og jeg kan love deg at jeg har hatt mange! Mitt største problem når det gjelder mascara, er at nesten alle drysser. Men det gjør ikke denne! Jeg synes den er lett å legge, og mine vipper bøyer seg kjempefint med den. Så denne kjøper jeg nok igjen!

Det jeg har konkludert med på mascarafronten er at det er veldig individuelt hva som funker på ulike folk. Så derfor vet man aldri før man har forsøkt den selv.

All that glam... sa...

Det er nok individuelt ja, så man må nok bare prøve seg frem! Denne var ingen vinner hos meg.