mandag 3. mars 2008

Nude lips


Utrolig fint til hverdags eller til sotede øyne! Bare vi vet selv om det ser naturlig ut så ligger det litt jobb bak...
Looken krever sunne myke lepper, litt farge for å få de til å gå litt i ett med huden, men ikke mye, det bør være litt rosa eller brunt i fargen for at det skal se fint ut.

Jeg ble anbefalt MAC lipstick i farge Satin Myth, og om jeg vil ha litt skinn, å bruke MAC Lipglass i fargen c-thru over. Jeg elsker det!

3 kommentarer:

Liss sa...

Pleier ikke å bruke leppestifter jeg, blir så himla tørr på leppene av dem. Kanskje du har en du kan anbefale for dette? :-)

Anonym sa...

Kan man kjøpe mac på nettet?

All that glam... sa...

Liss: Se innlegget over. Mac sinpro longwear lustre lipcolour er virkelig å anbefale!
Ellers vil jeg anbefale deg Diaor-Addict ultra-gloss og Lancomes Stargloss. Begge er lipglosser med farge, like bra som leppestifter, men er mer pleiende og gir mer fuktighet.
Men lite ser pent ut på tørre flassende lepper, så gjør det til en god vane å peele leppende lett med en myk barnetannbørste og vaselin (bruk vaselinet kun når du fjerner døde hudceller), og bruk en god og pleiende leppebalsam på når du er hjemme og på natten.
Og for all del: Ikke gå på det "gode" rådet om brystvortekrem, eller vaselin, det inneholder lanolin som bare virker uttørrende! Been there!
Ellers, noen andre som har gode råd?

Anonym: Nei, dessverre, MAC kan ikke kjøpes på nettet, og i Norge selges det kun på Glassmagasinet på Stortorget i Oslo...