søndag 27. januar 2008

Ny maskarafavoritt!
I Lancômes nye minikolleksjon har de prøvd å kombinere farger og teksturer til nye juvellignende produkter. Kolleksjonen inneholder både øyenskygger, kajaler og maskaraer. Og maskaraene er virkelig noe å prøve!

Lancômes nye maskara Hypnôse Onyx er rett og slett et mirakel!
Lancôme har her videreutviklet folkets favoritt Lancôme Hypnôse til en en ultrasvart, glossy maskara. Børsten er stor, men dog ikke så stor som mine gamle favoritter Diorshow og BadGalLash, slik at den er lettere å møvrere.
Maskaren gir superlange vipper, samtidig som den også gir fylde til vippene. Konsistensen er rett og slett perfekt, lett å påføre og gir mulighet til å jobbe med flere lag. Varer lenge, likevel lett å fjerne. Jeg er forelsket!

Og, som om det ikke var nok; kolleksjonen inneholder også Hypôse Onyx Strass, en top coat maskara med glitter! Ja, det høres kanskje veldig trashy ut med glittermakara? Tenk igjen! Denne maskaraen tilfører vippene bitte, bitte små glitrende diamantliknende partikler, og det som fort kunne blitt too much, blir bare prikken over i-en! Man kan så vidt skimte litt glitter i det man blunker, eller lyset treffer vippene fra en bestemt vinkel, det er rett og slett glimt i øyet på boks :)

For en fest!


Pris: 245 kr pr. stk.

Ingen kommentarer: